ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Свијет02/12/2021

КУЋА ИЗ ФИЛМА "САМ У КУЋИ" ДОСТУПНА ЗА ИЗНАЈМЉИВАЊЕ

 

ЧИКАГО, 2. ДЕЦЕМБРА /СРНА/ - Љубитељи филмске франшизе "Сам у кући" моћи ће да испуне свој дјечији сан и проведу ноћ у чувеној кући у којој се дешава већи дио радње филма из 1990. године, јавио је Би-Би-Си.

 

Кућа, која је у филму била дом породице Мекалистер, доступна је за изнајмљивање на једну ноћ преко агенције "Ербиенби" /Airbnb/.

Објекат се налази у подручју Чикага и од 7. децембра се може резервисати за 25 долара. Успјешни учесници моћи ће да преспавају једну ноћ у кући 12. децембра, а дозвољено је максимално четворо гостију.

Главног лика филма из 1990. године, Кевина Мекалистера, глумио је Меколи Калкин, а госте ће дочекати Девин Ретреј, који је глумио Кевиновог старијег брата База.

"Можда ме не памтите као нарочито предусретљивог, али сам одрастао и биће ми задовољство да са вама за вријеме празника подијелим своју породичну кућу - чак и моју пицу. Само покушајте да овај пут не дозволите да ми побјегне моја тарантула Ексл", цитиран је Баз у саопштењу за медије.

Би-Би-Си додаје да ће се у кући налазити замке, лосион за употребу послије бријања, огледало "за вриштање" приликом огледања и брза храна која је била популарна деведесетих.