ВИДЕО сервис
Све вијести

Најновије вијести

Друштво21/01/2022

ШКОЛА НА ДАЉИНУ И У ЉУБИЊУ

 

БАЊАЛУКА, 21. ЈАНУАРА /СРНА/ - Министарство просвјете и културе Републике Српске дало је сагласност за организовање наставе на даљину свим основним и средњим школама на подручју општине Љубиње у периоду од 24. до 28. јануара.

 

Основне и средње школе са подручја ове општине организоваће наставу на даљину примјеном различитих средстава електронске комуникације, те обавијестити родитеље и ученике о наведеној организацији рада, саопштено је из ресорног министарства.

Осим школа са подручја општине Љубиње, Министарство просвјете и културе Републике Српске претходно је дало сагласност свим основним и средњим школама са подручја града Требиње и општине Соколац за организацију наставе на даљину у одређеном периоду.

Према информацијама које је Министарство до данас добило од школа, у осталим основним и средњим школама у Републици Српској настава у другом полугодишту почиње у понедјељак, 24. јануара, у школским клупама и у складу са важећим препорукама и упутствима Института за јавно здравство Републике Српске.