VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Tema dana27/12/2017

BORENOVIĆ: SVI DA DAJU DOPRINOS ZA POMOĆ ONIMA KOJIMA JE NAJPOTREBNIJA

 

BANjALUKA, 27. DECEMBRA /SRNA/ - Predsjednik PDP-a Branislav Borenović rekao je večeras u Banjaluci da donatorsko veče pokazuje da svi treba da daju svoj doprinos i pomognu koliko mogu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

 


"Ova akcija pokazuje da humanosti nema kraja, te da svi zajedno treba da se udružimo u humanosti i solidarnosti", rekao je Borenović koji je u kol centru na humanitarni broj 1411 odgovarao na pozive građana, u okviru donatorske večeri "S ljubavlju hrabrim srcima".

On očekuje da će krajnji rezultat akcije "S ljubavlju hrabrim srcima" pokazati da ima smisla biti dio ovih akcija, te da je moguće u ovakvim aktivnostima osloboditi se svih političkih stega.

U Banjaluci se večeras održava donatorsko veče "S ljubavlju hrabrim srcima", s ciljem prikupljanja sredstava za Fond solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu, kojem će predsjednik Republike Srpske uplatiti 400.000 KM.

Humanitarni broj 1411 biće aktivan do ponoći, a pozivima iz fiksne i mobilne mreže kompanije "M:tel" daruje se jedna KM za liječenje djece u inostranstvu.

Osmo donatorskio veče organizuje kabinet predsjednika Srpske, a koncert, prvobitno planiran da se održi na Trgu Republike, održava se u Sportskoj dvorani Borik, zbog najavljenog olujnog vjetra.

Na koncertu nastupaju domaći i regionalni muzički izvođači, među kojima su grupa "One tri", zatim Vanja Mišić, Tropiko bend, Saša Kovačević, Željko Joksimović, te Željko Samardžić, Miroslav Ilić, Dejan Petrović i "Big bend".