VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Hronika04/04/2019

STABILNO STANjE PETORO POVRIJEĐENIH U UDESU U SITNICI

 

BANjALUKA, 4. APRILA /SRNA/ - U Univerzitetskom kliničkom centru /UKC/ Republike Srpske u Banjaluci danas je, nakon saobraćajne nezgode u Sitnici kod Ribnika, zbrinuto pet lica čiji su inicijali M.S. /28/, S.Đ. /39/, J.R. /25/, B.L. /57/ i M. R. /70/, od kojih nijedno nije u životnoj opasnosti.

 

Pacijentkinja M.S. zadobila je potres mozga i povredu grudnog koša, a njeno zdravstveno stanje za sada je stabilno i ostaje na daljem liječenju i praćenju, saopšteno je iz UKC-a Srpske.

Pacijentkinja S.Đ. zadobila je lakše povrede glave i grudnog koša, a njeno zdravstveno stanje je stabilno i ostaje na daljim opservacijama u UKC-u.

Pacijent B.L. koji je zadobio prelom obje podlaktice stabilnog je zdravstvenog stanja i ostaje na daljim opservacijama, kao i M.R.

Pacijentkinja J.R. će nakon dijagnostičke obrade u toku večeri biti otpuštena na kućno liječenje uz terapiju i preporuke.

Udes se desio danas na putu koji prolazi kroz selo Sitnicu kod Ribnika, a u nezgodi su učestvovala vozila "audi" i "pežo“.