VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Politika07/06/2019

OTVORENA KANCELARIJA UJEDINjENE SRPSKE

 

KOTOR VAROŠ, 7. JUNA /SRNA/ - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je Srni u Kotor Varošu da je ponosan što Opštinski odbor ove stranke, uglavnom, čine mladi ljudi koji imaju političko iskustvo i energiju da donesu promjene i predstave ideje na dobrobit svih u ovoj lokalnoj zajednici.

 

"U Kotor Varošu smo izvršili reorganizaciju Opštinskog odbora jer nismo bili zadovoljni ostvarenim rezultatima. Ponosni smo na način na koji smo prihvaćeni u ovoj sredini i očekujemo dobre rezultate na lokalnim izborima naredne godine", rekao je Stevandić, koji je danas prisustvovao otvaranju kancelarije Ujedinjeme Srpske u ovoj opštini.

Predsjednik Opštinskog odbora Ujedinjene Nenad Milisavić kaže da su u kratkom roku konstituisani Predsjedništvo Opštinskog odbora, Aktiv mladih i Aktiv žena, a da je planirano formiranje aktiva penzionera.

"Ubrzo ćemo formirati i mjesne odbore, kako bi potpuno spremni dočekali predstojeće lokalne izbore. Imamo snažnu podršku sa republičkog nivoa, otvoreni smo za sve kategorije stanovništva u nastojanju da se zajednički riješe tekući problemi", poručio je Milisavić.

Otvaranju kancelarije Ujedinjene Srpske u Kotor Varošu prisustvovali su članovi i simpatizeri stranke.