VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Tema dana11/06/2019

MILUNOVIĆ: PRODUŽEN ROK ZA PRIJAVU ZA STAMBENO ZBRINjAVANjE

 

BANjALUKA, 11. JUNA /SRNA/ - Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Duško Milunović rekao je danas u Banjaluci da je do 30. juna produžen rok za prijavu boračkih kategorija za rješavanje stambenog pitanja.

 

"Vlada Republike Srpske opredijelila se da nastavi program zbrinjavanja boračkih kategorija i zato smo produžili rok za prijavu", rekao je Milunović na Aktuelnom času u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Boris Pašalić naglasio je da će Vlada Srpske uložiti dodatna sredstva za održavanje kanala i produbljivanje korita rijeka, da bi bile spriječene poplave.

"Imamo dosta aktivnosti na terenu, a sekundarnu kanalsku mrežu održavaju lokalne zajednice. Kada je riječ o rijekama, radimo u Janji i na drugim lokacijama u Srpskoj, a u ovoj godini ćemo intenzivno rješavati navedena pitanja", rekao je Pašalić.

On je pozvao predstavnike lokalnih zajednica da pripreme projekte značajne za održavanje kanala i nasipa. /nastaviće se/bon/boj/vj