VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Ekonomija24/06/2019

VIŠKOVIĆ U RADNOJ POSJETI BIJELJINI

 

BANjALUKA, 24. JUNA /SRNA/ - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković boraviće danas u radnoj posjeti Bijeljini, gdje će se sastati sa gradonačelnikom Mićom Mićićem, privrednicima bijeljinske regije, obići preduzeće "Orao" i razgovarati sa vršiocem dužnosti direktora Javne ustanove "Vode Srpske" Miroslavom Milovanovićem.

 

Sastanak sa gradonačelnikom Mićićem predviđen je u 9.30 časova u Gradskoj upravi, nakon čega će zajeno u 10.30 časova obići Poslovno-industrijsku zonu dva, najavljeno je iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose sa javnošću.

Snimateljima i fotografima biće omogućeno snimanje kadrova na početku sastanka u Gradskoj upravi i tokom obilaska industrijske zone, a izjave za medije su predviđene u 10.45 časova u industrijskoj zoni u blizini pogona preduzeća "Erić" u izgradnji.

Posjeta Viškovića Akcionarskom društvu za proizvodnju i remont "Orao" planirana je u 11.00 časova.

Snimateljima i fotografima biće omogućeno snimanje kadrova tokom obilaska, dok su izjave za medije predviđene po završetku posjete.

Sastanak Viškovića i Milovanovića predviđen je u 12.00 časova u prostorijama Javne ustanove "Vode Srpske".

Snimateljima i fotografima biće omogućeno snimanje kadrova na početku sastanka.

Sastanak premijera sa privrednicima iz bijeljinske regije predviđen je u 14.00 časova u hotelu "Ras" u Etno selu "Stanišići".

Snimateljima i fotografima biće omogućeno snimanje kadrova na početku sastanka, a izjave za medije su predviđene prije početka sastanka.