VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Društvo23/07/2019

U BANjALUCI SASTANAK O SANACIJI KONTAMINIRANOG ZEMLJIŠTA

 

BANjALUKA, 23. JULA /SRNA/ - U Banjaluci će danas biti održan drugi sastanak predstavnika institucija s ciljem definisanja mjera u vezi sa sanacijom kontaminiranog zemljišta u banjalučkoj Poslovnoj zoni "Incel".

 

Sastanku će prisustvovati predstavnici Gradske uprave Banjaluka, na čelu sa gradonačelnikom Igorom Radojičićem, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Boris Pašalić, predstavnici Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Srpske, kao i Republičke uprave za inspekcijske poslove.

Sastanku će prisustvovati i direktori Instituta za zaštitu i ekologiju, Instituta za javno zdravstvo Srpske, Poljoprivrednog instituta, Fonda za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost i Poslovne zone Banjaluka, te predstavnici UNDP-a BiH.

Sastanak je zakazan za 12.00 časova u Ministarstvu za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske, najavljeno je iz ovog ministarstva.

Snimateljima i foto-reporterima biće omogućeno snimanje kadrova i fotografisanje na početku sastanka, a izjave su predviđene u 13.30 časova.