VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Društvo14/08/2019

NAGRAĐENI VLASNICI NAJLJEPŠIH BALKONA I DVORIŠTA

 

BRATUNAC, 14. AVGUSTA /SRNA/ - Balkon Zorice Šarčević osvojio je prvo mjesto i nagradu od 150 KM na konkursu za izbor najljepših balkona, seoskih i gradskih dvorišta na području bratunačke opštine

 

Drugu nagradu za najljepši balkon osvojila je Milanka Lončarević, a treće mjesto u ovoj konkurenciji zauzela je Milanka Mušić.

Prvu nagradu za naujređenije seosko dvorište osvojila je Nisveta Hasanović, drugo mjesto Branka Arsenović, a trećeplasirani bio je Radomir Eskić.

U konkurenciji najljepših gradskih dvorišta pobjednik je Dejan Kuzman, drugu nagradu osvojio je Goran Vilotić, a treće mjesto je Zekira Efendić.

Nagrade od 150 KM za prvo mjesto, 100 KM za drugo i 50 KM za treće mjesto u sve tri kategorije takmičenja obezbijedilo je i Udruženje "Forum žena" iz ovog mjesta čiji su predstavnici danas uručili nagrade.

Konkurs je raspisan u okviru tradicionalnog Sajma poljoprivrede, prehrambene industrije i turizma "Dani maline 2019".

Nakon otvaranja ove privredne manifestacije za najboljeg uzgajivača maline u ovoj opštini proglašen je Ivan Stojanović iz sela Kunerac, drugi je Rade Obradović iz Kravice, a treću nagradu osvojio je Mile Zekić iz Pobrđa.

Sajam "Dani maline" otvoren je juče, a biće zatvoren danas u 13.00 časova.