VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Ekonomija23/09/2019

SUTRA U SEMBERIJI RADOVI I ZASTOJ U ISPORUCI STRUJE

 

BIJELJINA, 23. SEPTEMBRA /SRNA/ - U gradskim i prigradskim naseljima u Bijeljini sutra će doći do zastoja u isporuci struje za 1.300 potrošača zbog radova "Elektroprenosa BiH" na trafo-stanici "Bijeljina 3" i "Elektro-Bijeljine" na pripadajućim dalekovodima.

 

Riječ je o potrošačima koji se strujom snabdijevaju sa dalekovoda "Željeznička" i "Koviljuše", a zastoj u isporuci trajaće od 8.00 do 15.00 časova, najavljeno je iz preduzeća "Elektro-Bijeljina".

Iz ovog preduzeća je za sutra najavljen i godišnji remont na trafostanici "Ostojićevo", zbog čega će od 8.00 do 16.00 časova bez električne energije biti 4.000 potrošača koji se snabdijevaju sa dalekovoda "Batković", "Crnjelovo", "Brodac", "Begov put" i "Topolovac".

U ovom terminu bez struje će biti potrošači u naseljenim mjestima Ostojićevo, Batković, Mala Obarska, dijelu Velike Obarske, naselju Brodac, Balatun, Velino Selo, te u pojedinim zaseocima u Gornjem i Donjem Crnjelovu.

"Apelujemo da potrošači uvaže najavljene radove i zastoje na mreži, jer smo u obavezi da izvršimo neophodan godišnji remont postrojenja", navodi se u saopštenju.