VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Politika24/09/2019

RADOVAN VUKOVIĆ PONOVO IZABRAN ZA PREDSJEDNIKA OPŠTINSKOG ODBORA

 

BILEĆA, 24. SEPTEMBRA /SRNA/ - Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Bileća Radovan Vuković ponovo je izabran na ovu funkciju, saopšteno je iz ovog odbora.

 

Na sinoćnjem sastanku, kome su prisustvovali načelnik opštine Bileća Miljan Aleksić, članovi Aktiva žena, Odbora mladih, Aktiva penzionera i predsjednici mjesnih odbora stranke, Vuković je jednoglasno izabran za predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a.

Iako je do isteka njegovog mandata ostalo još dvije godine, Vuković je, kako je naglasio, članovima stranke dao mogućnost da ponovo glasaju za predsjednika Opštinskog odbora.

"Na mjesto predsjednika Opštinskog odbora izabran sam prije dvije godine. Iako po pravilniku mandat traje četiri godine, ja se toga nikada nisam strogo držao, zato sam i želio da mandat stavim na provjeru. Hvala vam za jedinstven stav i apsolutnu podršku, jer se mi već pripremamo za izbore koji nam dolaze naredne godine", rekao je Vuković, koji je i poslanik u Narodnoj skupštini Srpske.

Vuković je rekao da će Odbor razmatrati tri moguća kandidata za mjesto načelnika opštine, ali da najveću podršku ima Mihajlo Vujović koji trenutno obavlja funkciju menadžera opštine.

On je članove Opštinskog odbora upoznao i o zaključcima donesenim na sjednici Glavnog odbora SNSD-a i najavio da će oni na narednom sastanku biti detaljnije analizirani.

"Zahvaljujući vama i vašem radu mogu se pohvaliti da sam već peti put izabran za člana Predsjedništva SNSD-a. Hvala vam za podršku i odlične rezultate na lokalnim izborima", rekao je Vuković.