VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Društvo23/10/2019

TRIVIĆEVA NAJAVLJUJE KAMPANjU "ČITAJMO ZAJEDNO"

 

BANjALUKA, 23. OKTOBRA /SRNA/ - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić danas će u Banjaluci najaviti kampanju "Čitajmo zajedno" koju Ministarstvo sprovodi zajedno sa Zavodom za udžbenike i nastavna sredstva iz Istočnog Sarajeva.

 

Trivićeva će kampanju "Čitajmo zajedno" najaviti u 10.00 časova u knjižari Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva u Ulici kralja Petra Prvog Karađorđevića.

Na početku posjete planirane su izjave za medije, saopšteno je iz resornog ministarstva.

U 12.00 časova Trivićeva će u maloj sali Administrativnog centra Vlade Srpske
primiti stipendiste Dobrotvornog udruženja "Privrednik Republike Srpske" Banjaluka i predsjednika ovog udruženja Gorana Račića.

Snimateljima i foto-reporterima biće omogućeno snimanje kadrova u 12.15 časova, a izjave za medije predviđene su u 12.30 časova ispred male sale.

Trivićeva će u 13.30 časova u prostorijama Ministarstva razgovarati sa članovima Odbora za reformu obrazovanja i ekspertskog tima o predstojećim koracima u reformi predškolskog, osnovnog i srednjeg obrazovanja u Srpskoj.

Snimateljima i foto-reporterima biće omogućeno snimanje kadrova u 14.00 časova a izjave za medije predviđene su u 14.15 časova u prostorijama Ministarstva.