VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Hronika30/10/2019

ČETIRI LICA LIŠENA SLOBODE ZBOG NANOŠENjA TJELESNIH POVREDA

 

PRIJEDOR, 30. OKTOBRA /SRNA/ - Pripadnici žandarmerije Policijske uprave /PU/ Prijedor identifikovali su i lišili slobode četiri lica osumnjičena da su u Prijedoru napala tri lica i nanijela im tjelesne povrede, saopšteno je danas iz ove uprave.

 

Lica čiji su incijali D.R, D.D. i G.M. iz Prijedora i D.M. iz Banjaluke sumnjiče se da su juče oko 19.20 časova u dvorištu ispred porodične kuće u Prvomajskoj ulici u Prijedoru fizički napala tridsetosmogodišnjaka iz Prijedora, te mu nanijela teške tjelesne povrede, dok su četrdesetšestogodišnjaku i jednom maloljetnom licu, koji su se takođe nalazili u dvorišu, nanijela tjelesne povrede.

Osumnjičena lica su se zatim putničkim automobilom udaljila sa mjesta događaja.

Žandarmerija je brzom i efikasnom reakcijom i operativnim radom na terenu sinoć oko 21.00 čas identifikovala i lišili slobode četiri lica.

Povrijeđenim licima medicinska pomoć ukazana je u prijedorskoj bolnici, a lice koje je zadobilo teške tjelesne povrede zadržano je na daljem liječenju.

O slučaju je upoznat postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštava Prijedor, a nad licima lišenim slobode u toku je kriminalistička obrada.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, protiv osumnjičenih lica Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biće podnesen izvještaj za krivična djela teška tjelesna povreda i tjelesna povreda.