VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Društvo08/11/2019

BROJNI PROJEKTI REALIZOVANI ANGAŽMANOM DNS-a

 

KOZARSKA DUBICA, 8. NOVEMBRA /SRNA/ - Predsjednik Opštinskog odbora DNS-a Kozarska Dubica Darko Banjac rekao je danas da ova stranka ima dobre rezultate i da će, zahvaljujući jedinstvu i slozi, tako biti i u narednom periodu.

 

"Suština je da su mnogi projekti u Kozarsku Dubici došli angažmanom DNS-a i u naredna dva tri mjeseca ću sa rukovostvom Opštinskog odbora stranke obići preduzeća kojim rukovodi kadar DNS-a jer smatram da te firme moraju dobro da rade", rekao je Banjac novinarima povodom obilježavanja Svetog Dimitrija krsne slave DNS-a - Mitrovdana.

Banjac je istakao da predstoji rad na stvaranju jake i ekonomski samoodržive Republike Srpske, što je osnovni cilj DNS-a.

"Predstoje nam izbori i moramo građanima pokazati da smo firme koje vodi DNS postavili `na noge`, da posluju pozitivno i da mogu krenuti naprijed", rekao je Banjac.

On je najavio da će se i dalje truditi da mnogi projekti dođu u Kozarsku Dubicu.

"Potrudićemo se da zajedno sa našim koalicionim partnerima gradimo Kozarsku Dubicu na način da građani ostaju ovdje i da realizujemo važne projekte za našu opštinu", rekao je Banjac.

Krsna slava DNS-a Mitrovdan obilježena je slavskim obredom koji je priređen u prostorijama DNS-a u Kozarskoj Dubici, u prisustvu sveštenstva, rukovodstva i članova stranke.