VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Ekonomija01/12/2019

"RAJANER" PROSLAVIO DOLAZAK STOHILJADITOG PUTNIKA

 

BANjALUKA, 1. DECEMBRA /SRNA/ - Aviokompanija "Rajaner" proslavila je danas dolazak stohiljaditog putnika u Banjaluku od početka poslovanja u novembru 2018. godine.

 

Ovaj putnik putovao je novom zimskom linijom "Rajanaera" iz Berlina u Banjaluku, saošteno je iz ove aviokompanije.

Generalni direktor Aerodroma Banjaluka Milan Račić rekao je da je veliko zadovoljstvo ugostiti 100.000 putnika na banjalučkom aerodromu.

"Mi ćemo nastaviti uspješnu saradnja sa kompanijom `Rajaner` koja našim putnicima omogućava konekciju sa Evropom i svijetom, a nama konstantan poslovni rast", naglasio je Račić.

Povodom proslave stohiljaditog putnika, kompanija "Rajaner" je pustila u prodaju karte za letove po cijeni od 14,99 evra za putovanja do kraja januara 2020. koje se moraju rezervisati do utorka, 3. decembra na veb stranici kompanije "www.Ryanair.com".

Kompanija "Rajaner" u narednoj godini nudi iz Banjaluke ukupno pet ruta - do Berlina, Brisela, Memingena, Štokholma, a od marta 2020. godine uvodi novu liniju do Frankfurta, što će pomoći u prevozu 160.000 putnika i podržati 120 radnih mjesta na aerodromu u Banjaluci sljedeće godine, kaže Denis Barabas iz ove aviokompanije.

"Banjalučki putnici i posjetioci sada mogu rezervisati svoj godišnji odmor na pet ruta sve do oktobra 2020. godine, leteći po najnižim cijenama i sa najzelenijom/najčišćom glavnom aviokompanijom u Evropi, sa najmanjom emisijom ugljen-dioksida", navode iz ove aviokompanije.