VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Ekonomija16/01/2020

PONUDA SRPSKE OD DANAS NA SAJMU TURIZMA U BEČU

 

BANjALUKA, 16. JANUARA /SRNA/ - Turistička organizacija Republike Srpske učestvovaće na Međunarodnom sajmu turizma koji će danas biti otvoren u Beču.

 

Turistička organizacija Srpske će ponudu i usluge predstaviti na izložbenom prostoru Predstavništva Republike Srpske u Beču, najavljeno je iz ove organizacije.

"Promocija na ovom sajmu je nastavak aktivnosti i uspješne saradnje sa Predstavništvom, sa kojim smo u proteklom periodu intenzivno radili na studijskim putovanjima za turističke stručnjake, fotografe, novinare, predstavnike institucija iz Austrije i tako direktno promovisali naše turističke destinacije na austrijskom tržištu", navedeno je u saopštenju.

"Ferijenmese 2020" /Ferienmesse 2020/ najznačajniji je sajam turizma u Austriji koji okuplja oko 150.000 posjetilaca, te oko 850 izlagača iz više od 80 zemalja.

Osim Turističke organizacije Republike Srpske, na štandu će se predstaviti Turistička organizacija Trebinje, destilerija "Monogram" i Turistička organizacija grada Beograda, gdje će u fokusu pažnje biti destinacije i programi u Srpskoj koji su za turiste atraktivni u predstojećoj sezoni proljeće/ljeto.

Turistički sajam u Beču biće otvoren do nedjelje, 19. januara.