VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Društvo17/01/2020

RAJILIĆ: "PUTEVI SRPSKE" DONIRALI AUTOMOBIL UDRUŽENjU

 

BANjALUKA, 17. JANUARA /SRNA/ - Javno preduzeće "Putevi Republike Srpske", na prijedlog Vlade Srpske, doniralo je Udruženju žena žrtava rata automobil "škoda fabija", izjavila je predsjednik Udruženja Božica Živković Rajilić.

 

Rajilićeva je rekla Srni da će ovaj automobil, koji je servisiran, registrovan i u dobrom stanju, poslužiti za potrebe Udruženja.

Ona je rekla da je Udruženje podnijelo zahtjev Vladi Republike Srpske za dodjelu automobila, te da su pozitivno odgovorili u Javnom preduzeću "Putevi Republike Srpske".

Rajilićeva je zahvalila za ovu donaciju vršiocu dužnosti direktora "Puteva Republike Srpske" Nenadu Nešiću.

Nešić, koji je danas uručio ključeve "škode fabije" Rajilićevoj, rekao je da će donacija sigurno pomoći u radu Udruženja žena žrtava rata, saopšteno je iz Javnog preduzeća "Putevi Republike Srpske".

"Na ovaj način pokazujemo da sve institucije Republike Srpske vode posebno računa o udruženju kao što je ovo koje okuplja žene žrtve rata, te na ovaj način pokazujemo da se ničije žrtve u stvaranju Republike Srpske ne smiju zaboraviti i da one trebaju biti pri vrhu liste prioriteta", naglasio je Nešić.

On je potvrdio da se ovo udruženje obratilo Javnom preduzeću "Putevi Republike Srpske" za pomoć, te je utvrđeno da je moguće pozitivno odgovoriti na zahtjev, kao i da je saglasnost za ovu donaciju dala i Vlada Republike Srpske.

Donirani automobil "škoda fabija" je 2011. godište.