VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Politika24/01/2020

NEOSNOVANI ZAHTJEVI GRUPE POSLANIKA, PUNA PODRŠKA ĐOKIĆU

 

BIJELJINA, 24. JANUARA /SRNA/ - Regionalni odbor Socijalističke partije /SP/ Bijeljina saopštio je da najoštrije osuđuje samoinicijativno djelovanje jednog broja poslanika SP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, odbacujući njihove zahtjeve kao neosnovane i neargumentovane, te pruža punu podršku predsjedniku stranke Petru Ćokiću.

 

Regionalni odbor SP-a Bijeljina apeluje da rukovodstvo stranke uloži maksimalne napore da budu očuvani jedinstvo i kapaciteti Socijalističke partije, navodi se u saopštenju nakon sjednice Regionalnog odbora SP-a, održane večeras u Bijeljini.

"Svi opštinski/gradski odbori iz Izborne jedinice b očekuju od najviših organa SP-a da u što kraćem roku donesu određene odluke u skladu sa Statutom partije povodom samoinicijativnog djelovanja grupe narodnih poslanika SP-a u Narodnoj skupštini Srpske", dodaje se u saopštenju.

Predsjednik SP-a Petar Đokić izjavio je danas da je iz ove stranke isključio Maksima Skoku, Gorana Selaka i Milenka Savanovića, navodeći da očekuje da mandati u Narodnoj skupštini Republike Srpske budu vraćeni ovoj političkoj partiji.