VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Hronika25/01/2020

UBIJEN DRŽAVLJANIN ALBANIJE, UBICA UHAPŠEN

 

PODGORICA, 25. JANUARA /SRNA/ - Pedesetšestogodišnjak čiji su inicijali P.J. uhapšen je zbog ubistva državljanina Albanije E.G. /39/ u pograničnoj opštini Tuzi, naseljenoj većinski albanskim stanovništvom, rečeno je na konferenciji za novinare predstavnika Uprave policije Crne Gore.

 

Mještani Vuljaja u opštini Tuzi obavijestili su jutros policiju da je pronađeno tijelo muške osobe, na kome su bile vidljive povrede glave.

Službenik Odjeljenja za krvne delikte Srđan Korać rekao je da je po nalogu tužioca tijelo upućeno na obdukciju i da je konstatovano da je smrt nastupila od posljedica upotrebe vatrenog oružja.

On je dodao da je kriminalističkom obradom utvrđeno da mjesto na kojem je pronađeno tijelo nije mjesto gdje je i izvršeno ubistvo, ali da je policija pronašli pravo lice mjesta.

Korać je naveo da je danas rasvijetljen i pokušaj ubistva Podgoričanina čiji su inicijali M.P. /28/ u naselju Konik za šta je osumnjičen njegov sugrađanin V.G. /37/, koji je uhapšen.

Postoji sumnja da je V.G. ubo nožem u leđa M.P. nakon čega je pobjegao.

Korać je istakao da je kod uhapšenog prilikom hapšenja pronađen nož za koji se sumnja da je njime izvršeno krivično djelo.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, sproveden Višem državnom tužiocu u Podgorici.