VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Tema dana29/01/2020

DODIK I VUČIĆ SA ZVANIČNICIMA SRPSKE U MRKONjIĆ GRADU, PA U DRVARU

 

MRKONjIĆ GRAD/DRVAR 29. JANUARA /SRNA/ - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik danas će posjetiti Mrkonjić Grad gdje će biti održan sastanak sa zvaničnicima Republike Srpske, a potom u Drvaru prisustvovati otvaranju filijale Komercijalne banke i pogona fabrike "Jumko".

 

Vučić, Dodik i predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović posjetiće u 8.30 časova Gimnaziju i Mašinsku školu u Mrkonjić Gradu, a 9.00 časova planirano je obraćanje visokih zvaničnika.

U 9.15 u zgradi opštine Mrkonjić Grad biće održan sastanak Dodika, Cvijanovićeve, predsjednika Narodne skupštine Nedeljka Čubrilovića, premijera Radovana Viškovića i predsjedavajućeg Savjeta ministara Zorana Tegeltije sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Nakon sastanka, u 9.45 predviđene su izjave za novinare, najavljeno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

Nakon posjete Mrkonjić Gradu, Dodik i Vučić će u 11.20 prisustvovati otvaranju filijale Komercijalne banke u Drvaru, a u 11.35 predviđen je obilazak Doma zdravlja.

Obraćanje Dodika i Vučića planirano je u 12.00 časova, a u 12.15 otvaranje pogona fabrike "Jumko", nakon čega su predviđene izjave za novinare u 12.45 časova.

U 13.00 časova Vučić i Dodik posjetiće Muzej - Titova pećina.