VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Virus Korona31/03/2020

KOŠARAC PODRŽAO RAD GRANIČNE POLICIJE

 

SARAJEVO, 31. MARTA /SRNA/ - Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac danas se tokom obilaska graničnih prelaza Šamac i Rača uvjerio u stanje u kojima rade sve agencije na graničnim prelazima, te aktivnostima koje sprovode na sprečavanju širenja virusa korona i izrazio punu podršku radu Granične policije BiH.

 

Košarac je još tokom obilaska ukazao na značaj radnji koje Granična policija sprovodi u trenutnim okolnostima epidemije virusa korona, saopšteno je iz Granične policije.

Predstavnici Granične policije BiH upoznali su Košarca o uslovima u kojima rade granični policajci, stanju prometa putnika i motornih vozila, te mjerama koje Granična policija preduzima u cilju što bržeg protoka ljudi i prometa preko graničnih prelaza.

U saopštenju se navodi da su Košarca u ime ove policijske agencije primili pomoćnik direktora za organizaciju i operacije Dragan Kulić i načelnik Terenske kancelarije Sjeveroistok Bijeljina Velimir Pržulj.

Tokom obilaska graničnih prelaza, Košarac se uvjerio u stanje u kojima rade sve agencije na graničnim prelazima, te aktivnostima koje sve agencije sprovode u kontekstu realizacije svih mjera u sklopu sprečavanja širenja virusa korona.