VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Društvo21/05/2020

MALOLJETNO LICE PRIKLJUČENO NA APARAT ZA MEHANIČKU VENTILACIJU

 

BANjALUKA, 21. MAJA /SRNA/ - Maloljetno lice, koje je povrijeđeno u padu sa drugog sprata stambenog objekta u izgradnji u krugu kampusa u Banjaluci, primljeno je na Univerzitetski klinički centar /UKC/ Republike Srpske u politraumatizovanom stanju, te je priključeno na aparat za mehaničku ventilaciju i sve dalje prognoze su krajnje neizvjesne, rečeno je Srni iz UKC-a.

 

Iz UKC-a su naveli da je sedamnaestogodišnje lice čiji su inicijali J.M. sinoć u 22.01 čas sanitetskim vozilom Doma zdravlja Banjaluka dovezeno u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra.

Vršilac dužnosti načelnika Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje Dejan Aćić rekao je da je pacijent primljen u politraumatizovanom stanju, te je priključen na aparat za mehaničku ventilaciju.

Iz banjalučke policije jutros je saopšteno da je maloljetno lice povrijeđeno kada je palo sa drugog sprata stambenog objekta u izgradnji u krugu kampusa u Banjaluci i prevezeno na Univerzitetski klinički centar /UKC/ Republike Srpske.

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka sinoć u 21.30 časova postupili su po prijavi da je u Bulevaru Živojina Mišića, u krugu kampusa, sa drugog sprata stambenog objekta u izgradnji palo maloljetno lice.

Iz Policijske uprave Banjaluka naveli su ranije da je uviđaj u toku.