VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Ekonomija14/08/2020

ŠIROM SRPSKE RADE SE MNOGI OBJEKTI NA DOBROBIT SVIH GRAĐANA

 

TRNOVO, 14. AVGUSTA /SRNA/ - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas da se širom Republike Srpske rade mnogi objekti na dobrobit svih njenih građana.

 

Prema njegovim riječima, i oni koji kritikuju vlasti Republike Srpske moraju da priznaju da su od Trebinja do Novog Grada u posljednjih deset i više godina vidljivi pomaci.

"U politici možemo fino pričati, ali jednog dana morate da pokaže šta ste ostavili iza sebe", rekao je Višković novinarima u Trnovu.

On je istakao da današnji sastanak sa načelnicima opština predstavlja redovni sastanak sa načelnicima opština Sarajevsko-romanijske regije koji su iz SNSD-a.

"Približavaju se lokalni izbori i pričaćemo o tome, o investicijama, do sada urađenom, o njihovim planovima za lokalne zajednice iz kojih dolaze", rekao je Višković.

Višković će se sastati sa načelnicima opština Pale Boškom Jugovićem, Trnova Dragomirom Gagovićem, Rogatice Miloradom Jagodićem, Istočnog Novog Sarajeva LJubišom Ćosićem i načelnikom opštine Han Pijesak Vladom Ostojićem, a sastanku će prisustvovati i poslanik u Narodnoj skupštini Nataša Kulašinac i direktor Bolnice "Srbija" u Istočnom Sarajevu Nebojša Šešlija.

Sastanak će biti održan u Administrativnom centru Vlade Srpske u Istočnom Sarajevu sa početkom u 13.00 časova, nakon čega su predviđene izjave za medije.

Prethodno je Višković u Trnovu uručio ključeve stambenog objekta sedmočlanoj porodici Stanković, te zajedno sa načelnikom Gagovićem otvorio fiskulturnu salu u Osnovnoj školi "Sveti Sava".