VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Društvo22/09/2020

SARADNjA LOKALNIH I REPUBLIČKIH INSTITUCIJA - KLJUČ NAPRETKA

 

DOBOJ, 22. SEPTEMBRA /SRNA/ - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas u Doboju da se ovom gradu, uz pomoć institucija Srpske, realizuju značajni infrastrukturni projekti, što je od izuzetne važnosti za poboljšanje života stanovnika.

 

"Zadovoljstvo je kada vidim da zajednički realizujemo važne projekte, a jedan od njih je i izgradnja sportske dvorane", rekla je Cvijanovićeva novinarima nakon što je posjetila gradilište sportske dvorane.

Ona je istakla da bez saradnje lokalnih i republičkih vlasti nema napretka za lokalne zajednice.

"Doboj je odlično iskoristio svoju šansu. Ovdje se vodi računa o razvoju gradske teritorije, a ne samo urbanog dijela, što je od izuzetnog značaja", dodala je Cvijanovićeva.

Ona je navela da su u Doboju realizovani važni infrastrukturni projekti od izgradnje saobraćajnica do školskih objekata, te da će tako biti i u narednom periodu.

"Institucije Republike Srpske će uvijek biti na raspolaganju ovom gradu, ali i ostalim lokalnim zajednicama u Srpskoj. Drago mi je što je evidentan razvoj Doboja koji je jedno od najvećih gradilišta u Srpskoj", rekla je Cvijanovićeva.

Gradonačelnik Doboja Boris Jerinić naglasio je da se ovaj grad uspješno razvija zahvaljujući institucijama Srpske.

"Dokaz za ovo jeste i realizacija infrastrukturnih projekata, a jedan od njih je i izgradnja sportske dvorane koja bi trebalo da bude završena naredne godine, a radovi teku planiranom dinamikom", rekao je Jerinić.

On je napomenuo da će Doboj nastaviti sa realizacijom važnih projekata.

"U svemu imamo pomoć institucija Republike Srpske, predsjednika Srpske Željke Cvijanović i srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika", rekao je Jerinić.

On kaže da je ponosan što je Doboj najveće gradilište u Srpskoj.