VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Politika22/09/2020

KOVAČEVIĆ: SDA SE RAZOTKRILA KAO NALOGODAVAC SRAMNE HAJKE NA VIŠKOVIĆA

 

BANjALUKA, 22. SEPTEMBRA /SRNA/ - Savez nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ najoštrije osuđuje sramni politički napada na predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića, rekao je portparol ove stranke Radovan Kovačević poručivši predstavnicima političkog Sarajeva da istraže sve što smatraju da treba da bude istraženo, ali neće pronaći ništa sporno u Viškovićevoj čestitosti kako u ratu, tako i u miru.

 

Kovačević je istakao da se SDA danas potpuno otvoreno razotkrila kao nalogodavac srmane hajke na Viškovića.

"Očigledna je sprega politike SDA i njihovih struktura u Sudu BiH i obavještajnom podzemlju, čiji je Avdo Avdić jedan od glavnih eksponenata", rekao je portparol SNSD-a za RTRS.

Kovačević je ocijenio da je riječ o sramnom i lažnom napadu na čestitog čovjeka poput Viškovića, koji jeste bio učesnik rata i pripadnik Vojske Republike Srpske i koji je sve u svom životu radio časno, kako u ratu, tako i danas u miru.

"To se vidi iz načina na koji vodi Republiku Srpsku, vodeći računa o svim strukturama u Srpskoj, a i iz toga da Radovan Višković uvijek potencira kvalitetnu saradnju sa predstavnicima svih konstitutivnih naroda u BiH i Vladom FBiH", konstatovao je Kovačević.