VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Društvo25/09/2020

GRADONAČELNIK ORGANIZOVAO PRIJEM ZA KARATISTE KLUBA "ŠAMPION"

 

BIJELJINA, 25. SEPTEMBRA /SRNA/ - Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić organizovao je danas prijem za karatiste bijeljinskog kluba "Šampion" koji su na Prvenstvu Republike Srpske osvojili četiri zlatne medalje - dvije ekipne i dvije pojedinačne.

 

Mićić je čestitao mladim sportistima i zahvalio im što svoj grad predstavljaju u najboljem svjetlu, potvrđujući epitet Bijeljine kao grada sporta, saopšteno je iz Gradske uprave.

"Klub `Šampioni` su jedan od pet bijeljinskih karate klubova, što govori o popularnosti ovog sporta u Semberiji, a sve klubove Gradska uprava finansijski podržava jer želimo da što više djece bude uključeno u njihov rad i da se što više mladih bavi sportom", istakao je Mićić.

Milorad Marković, predsjednik Karate kluba "Šampioni", zahvalio je gradonačelniku za materijalnu podršku koju Klub godinama dobija od Gradske uprave.

"Naša saradnja je godinama odlična, a sa dobrim rezultatima `Šampiona` opravdavamo povjerenje koje nam je ukazano", rekao je on.

Marković je naveo da je Bijeljina jedan od vodećih centara karatea i izrazio nadu da će, zahvaljujući predanom radu i stalnim treninzima karatista, tako i ostati.

Prijemu je prisustvovao i Lazar Marković, koji je na Prvenstvu Republike Srpske osvojio najviše zlatnih medalja – čak četiri, u više od 12 mečeva.