VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Izbori 202021/10/2020

PETROVIĆ SIGURAN U POBJEDU

 

BIJELJINA, 21. OKTOBRA /SRNA/ - Zajednički kandidat SDS-a i PDP-a za gradonačelnika Bijeljine LJubiša Petrović rekao je danas u Janji da je siguran u pobjedu na lokalnim izborima - olovkom, demokratski, bez svađe i incidenata.

 

Petrović je obećao da će problemi građana biti rješavani zajedno i sistemski, kao i da će izdvajanja iz budžeta grada za boračke kategorije sa 500.000 KM povećati na dva miliona KM, saopšteno je iz SDS-a.

"Ako to ne uspijem u prvoj godini mandata, u narednim hoću sigurno, držite me za riječ" rekao je Petrović danas prilikom druženja sa stanovnicima Janje.

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović zahvalio je PDP-u i ostalim političkim partnerima za podršku Petrovićevoj kandidaturi, ističući da je riječ o vrsnom čovjeku i ljekaru, koji je mogao da bira u kojoj klinici u Beogradu da se zaposli, ali se vratio u svoju Bijeljinu da pomogne stručnim znanjem.

Šarović je istakao da se na odborničkoj listi SDS-a za gradsku Skupštinu nalaze mladi ljudi pred kojima je budućnost Bijeljine.

On je posebno istakao značaj žena u politici, navodeći da su one najvjerniji i najvredniji članovi SDS-a.