VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Izbori 202026/10/2020

MILUNOVIĆ: POTENCIJALE STAVITI U FUNKCIJU RAZVOJA

 

ŠEKOVIĆI, 26. OKTOBRA /SRNA/ - Član Izvršnog odbora Socijalističke partije /SP/ Duško Milunović istakao je danas u Šekovićima da je ova opština, kao i Republika Srpska bogata različitim potencijalima koji moraju biti stavljeni u funkciju razvoja.

 

"Potrebno je da radimo i da obrazovane i pametne ljude stavimo u funkciju razvoja društva. Pred vama je budućnost, jaki ste. Moramo ići na pobjedu, a pobjeda je ako se vlast ne može oformiti bez učešća SP-a", rekao je Milunović na sastanku sa članovima Opštinskog odbora SP Šekovići.

On je istakao da je siguran da će SP napraviti veliki iskorak na predstojećim lokalnim izborima, saopšteno je iz ove političke partije.

Nosilac odborničke liste SP-a u Šekovići Sretko Gužvić rekao je da SP na predstojećim lokalnim izborima očekuju da će dobiti 10 odsto glasova od ukupnog broja, čime će osvojiti dva odbornička mandata u Skupštini opštine Šekovići.

On je naglasio je da SP gradi svoje Šekoviće, a da socijalisti moraju na svom primjeru da pokažu šta znači biti složan.

"Siguran sam da svojom energijom i znanjem možemo pogurati Šekoviće putem razvoja. Šekovići imaju velike predispozicije za razvoj i potencijale u oblasti vjerskog turizma, stočarstva. Trebamo da iskoristimo komparativne prednosti, ostajati ovjde i razvijati se", rekao je Gužvić.