VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Ekonomija11/01/2021

SATELITSKA TELEVIZIJA VEĆ OD 7,50 KM MJESEČNO

 

BANjALUKA, 11. JANUARA /SRNA/ - Kompanija "M:tel" nudi mjesečnu pretplatu za "m:SAT start paket" sa uračunatih 50 odsto popusta - za 7,50 KM za prvih 10 mjeseci.

 

"Aktuelna ponuda podrazumijeva 50 odsto nižu pretplatu prvih 10 mjeseci, uz gratis drugi priključak, a cijena opreme i montaže za `m:SAT` iznosi simboličnih 0,99 KM", saopšteno je iz "M:tela".

Iz ove kompanije navode da, ukoliko se korisnik odluči na "m:SAT" satelitsku televiziju može bilo gdje u BiH da gleda više od 150 najboljih domaćih, filmskih, sportskih i zabavnih TV kanala na dva televizora istovremeno.

Iz "M:tela" podsjećaju da "m:SAT" omogućava prijem televizijskog i radio programa koji se preko satelita distribuira korisnicima, na bilo kojoj lokaciji u BiH.

"Ne postoji tehničko ograničenje za realizaciju ove usluge i isporuka televizijskog signala nije ograničena kablovskom mrežom ili drugim tehničkim preduslovima", navode iz "M:tela".

Više informacija zainteresovani mogu dobiti na zvaničnom sajtu kompanije "M:tel" /mtel.ba/ ili besplatnim pozivom "M:tel" kol-centra na broj 0800/50-905.