VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Društvo18/01/2021

DRAGIČEVIĆ: SPREMNO DOČEKUJEMO NASTAVAK TENISKE SEZONE

 

BANjALUKA, 18. JANUARA /SRNA/ - Teniski savez Republike Srpske spremno dočekuje nastavak teniske sezone, zahvaljujući podršci institucija Srpske i kompanije "As tenis end mor", sa kojom je danas potpisan ugovor o saradnji, rekao je generalni sekretar Saveza Dragan Dragičević.

 

Ugovorom, koji je Dragičević potpisao sa predstavnikom kompanije "As tenis end mor" Velimirom Bjeljanićem, za sva takmičenja iz kalendara Teniskog saveza Srpske i BiHm koja organizuju klubovi iz Srpske, obezbijeđene su vrijedne nagrade i poklon-paketi sa tenskom i sportskom opremom.

Dragičević je istakao da nije riječ o komercijalnom ugovoru, već isključivo o podršci kompanije s ciljem razvoja tenisa u Republici Srpskoj.

"Novost ove godine je da organizujemo prvenstva Republike Srpske u svim kategorijama, a izgradnjom Nacionalnog teniskog centra dobili smo vjetar u leđa i odlučili da organizujemo sve što možemo u ovoj godini", rekao je Dragičević na konferenciji za novinare u Banjaluci.

On je najavio da će u januaru i februaru biti održana tri prvenstva Republike Srpske iz kalendara Teniskog saveza BiH do 12 godina i 14 godina, kao i seniorsko u organizaciji teniskih klubova "Elit" i "Banjaluka".

"Zahvaljujući saradnji sa novim sponzorom obezbijedićemo sav nagradni fond, što je veoma značajno, jer klubovi zbog ograničenih materijalnih sredstava imaju probleme u organizaciji, tako da će ovo biti zaista velika podrška", rekao je Dragičević.

Zadovoljan potpisanim ugovorom, Bjeljanić je rekao da će kompanija "As tenis end mor" u saradnji sa Teniskim savezom podržati sva takmičenja na teritoriji Republike Srpske, kao i svih razvojnih kampova.

On je dodao i da će u nacionalnim kampovima svi učesnici dobijati opremu, koju će i koristiti i testirati, jer "Polifajber", firma čiji su partner, ima širok asortiman teniskih i sportskih rekvizita u svojoj paleti.

Teniski savez će u narednom periodu u okviru programa Nacionalnog teniskog centra organizovati rad za najperspektivnije igrače iz Republike Srpske u mlađim uzrasnim kategorijama.

Sa njima će, u okviru kampova saveza raditi kvalitetni treneri po programu Nacionalnog Teniskog centra. Treninzi u kampovima u okviru nacionalnog teniskog centra za igračice i igrače biće potpuno besplatni.