VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Društvo22/10/2021

UHAPŠENO TROJE OSUMNjIČENIH ZA UBISTVO PORODICE ĐOKIĆ IZ ALEKSINCA

 

BEOGRAD, 22. OKTOBRA /SRNA/ - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin rekao je da je, zahvaljujući upornom, posvećenom i marljivom radu pripadnika policije, uhapšeno troje osumnjičenih koji se dovode u vezu sa ubistvom tročlane porodice Đokić iz Aleksinca.

 

"Čestitam svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, pripadnicima Uprave kriminalističke policije, pripadnicima Policijske Uprave za grad Niš, pripadnicima Policijske uprave za grad Beograd, koji su učestvovali u rasvetljavanju okolnosti ubistva porodice Đokić", naveo je on.

Nažalost, dodao je on, ubistva se događaju, ali nijedno ubistvo ne može da ostane neriješeno i nerasvijetljeno, saopšteno je iz MUP Srbije.

"Svako ubistvo, pripadnici MUP-a će razrešiti, a ubice privesti pravdi", poručio je Vulin.

U saopštenju MUP-a se navodi da su među uhapšenima u Nišu dva lica iz sela Moravac koji se dovode u vezu sa ubistvom porodice Đokić, a čiji su inicijali K.M. i A.M.

Osumnjičeni su privedeni i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno im je zadržavanje do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da su učestvovali u izvršenju krivičnog djela teško ubistvo.

Nestanak porodice Đokić, Gorana, vlasnika mjenjačnice u Aleksincu, njegove supruge Gordane i kćerke Lidije, prijavljen je 28. septembra, a njihova spaljena tijela pripadnici MUP-a pronašli su 2. oktobra u ataru sela Moravac, opština Aleksinac.