VIDEO servis
Sve vijesti

Najnovije vijesti

Društvo21/01/2022

ŠKOLA NA DALJINU I U LJUBINjU

 

BANjALUKA, 21. JANUARA /SRNA/ - Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske dalo je saglasnost za organizovanje nastave na daljinu svim osnovnim i srednjim školama na području opštine LJubinje u periodu od 24. do 28. januara.

 

Osnovne i srednje škole sa područja ove opštine organizovaće nastavu na daljinu primjenom različitih sredstava elektronske komunikacije, te obavijestiti roditelje i učenike o navedenoj organizaciji rada, saopšteno je iz resornog ministarstva.

Osim škola sa područja opštine LJubinje, Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske prethodno je dalo saglasnost svim osnovnim i srednjim školama sa područja grada Trebinje i opštine Sokolac za organizaciju nastave na daljinu u određenom periodu.

Prema informacijama koje je Ministarstvo do danas dobilo od škola, u ostalim osnovnim i srednjim školama u Republici Srpskoj nastava u drugom polugodištu počinje u ponedjeljak, 24. januara, u školskim klupama i u skladu sa važećim preporukama i uputstvima Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske.