Недјеља , 14. април 2024.

Временска прогноза

02.03.2024

Time08:24:00

ПРОМЈЕНЉИВО ОБЛАЧНО И ТОПЛО

БИЈЕЉИНА, 2. МАРТА /СРНА/ - У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити топло и промјенљиво облачно вријеме са сунчаним периодима и температуром од 13 до 19 степени Целзијусових.

БИЈЕЉИНА, 2. МАРТА /СРНА/ - У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити топло и промјенљиво облачно вријеме са сунчаним периодима и температуром од 13 до 19 степени Целзијусових.Прије подне биће умјерено до претежно облачно, око ријека и по котлинама понегдје са маглом. На југу и крајњем западу понегдје ће падати киша, а у осталим предјелима биће суво, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода. Током дана преовладаваће топло и промјенљиво облачно вријеме са пролазном кишом која ће се премјештати од југа и запада ка сјеверу и истоку. На сјевероистоку ће остати претежно суво. Дуваће слаб промјенљив вјетар, поподне јужног смјера. У већини крајева јутрос је сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода. Температура ваздуха у 8.00 часова: Бјелашница минус три, Соколац нула, Гацко један, Мркоњић Град два, Чемерно три, Бањалука, Вишеград, Иван Седло и Ливно четири, Билећа и Бихаћ пет, Мраковица, Tузла и Зеница шест, Добој и Сарајево седам, Бијељина осам, Мостар девет, Градачац 10, те Неум 12 степени Целзијусових.

Временска прогноза

Timeприје 10 сати

СУТРА СУНЧАНО И НАТПРОСЈЕЧНО ТОПЛО

СУТРА СУНЧАНО И НАТПРОСЈЕЧНО ТОПЛО

БИЈЕЉИНА, 13. АПРИЛА /СРНА/ - У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити сунчано и натпросјечно топло вријеме са максималном температуром вазд...

Timeприје 17 сати

ДАНАС ПРЕТЕЖНО СУНЧАНО И ТОПЛИЈЕ НЕГО ПРЕТХОДНИХ ДАНА

ДАНАС ПРЕТЕЖНО СУНЧАНО И ТОПЛИЈЕ НЕГО ПРЕТХОДНИХ ДАНА

БИЈЕЉИНА, 13. АПРИЛА /СРНА/ - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити претежно сунчано и топлије него претходних дана уз малу до умј...

Timeприје 1 дан

ТОКОМ ДАНА СУНЧАНО И СВЕ ТОПЛИЈЕ

ТОКОМ ДАНА СУНЧАНО И СВЕ ТОПЛИЈЕ

БИЈЕЉИНА, 12. АПРИЛА /СРНА/ - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас се очекује сунчано и све топлије вријеме, а на југу вјетровито.

Timeприје 2 дана

СУТРА СУНЧАНО УЗ УМЈЕРЕНУ ОБЛАЧНОСТ

СУТРА СУНЧАНО УЗ УМЈЕРЕНУ ОБЛАЧНОСТ

САРАЈЕВО, 11. АПРИЛА /СРНА/ - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће бити сунчано уз умјерену облачност и топло.

Timeприје 2 дана

ЗА ВИКЕНД ВРУЋЕ

ЗА ВИКЕНД ВРУЋЕ

БАЊАЛУКА, 11. АПРИЛА /СРНА/ - Наредни викенд у Републици Српској биће веома топао са температуром ваздуха која ће у недјељу, 14. априла, достизати 31...

Timeприје 2 дана

ДАНАС ПРЕТЕЖНО ОБЛАЧНО, НА ЈУГУ ВЈЕТРОВИТО

ДАНАС ПРЕТЕЖНО ОБЛАЧНО, НА ЈУГУ ВЈЕТРОВИТО

БАЊАЛУКА, 11. АПРИЛА /СРНА/ - У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити умјерено до претежно облачно вријеме уз сунчане интервале.

Погледај све

Copyright © 2023 Novinska agencija Republike Srpske - Srna. Sva prava zadržana. Sadržaj ovih stranica se ne smije prenositi bez dozvole i bez navođenja izvora.