Понедјељак , 27. мај 2024.

Временска прогноза

15.04.2024

Time15:52:00

satic

СУТРА ПАД ТЕМПЕРАТУРЕ И КИША, НА ПЛАНИНАМА СНИЈЕГ

САРАЈЕВО, 15. АПРИЛА /СРНА/ - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује нагли пад температуре у односу на претходне дане и наоблачење са кишом, а на планинама са сусњежицом и снијегом.

САРАЈЕВО, 15. АПРИЛА /СРНА/ - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује нагли пад температуре у односу на претходне дане и наоблачење са кишом, а на планинама са сусњежицом и снијегом.Ујутро ће бити умјерно облачно и сунчано уз постепено наоблачење, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода. Средином дана на сјеверозападу се очекује наоблачење са кишом и пљусковима са грмљавином, а могуће су и локалне непогоде уз олујни вјетар. Киша и пљускови ће крајем дана захватити већину предјела уз даљи пад температуре. У брдско-планинским предјелима на западу киша ће, уз захлађење, прећи у сусњежицу и снијег. Вјетар ће бити умјерен до појачан, јужни и југозападни, на моменте и олујни, због чега је Федерални хидрометеоролошки завод издао наранџасто упозорење за подручје већег дијела БиХ. Јутарња температура ваздуха биће од 10 до 16, на југу до 18, а највиша дневна од 20 до 26, на сјеверу до 28 степени Целзијусових, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода. Данас је сунчано уз малу до умјерену облачност. Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница 10, Чемерно 16, Калиновик 19, Гацко, Иван седло и Ливно 21, Соколац и Хан Пијесак 22, Дринић и Дрвар 23, Кнежево, Бугојно и Неум 24, Билећа, Мраковица и Широки Бријег 25, Мркоњић Град и Требиње 26, Рибник, Фоча, Шипово, Бихаћ, Мостар и Сарајево 27, Вишеград, Рудо и Зеница 28, Нови Град, Сребреница, Сански Мост и Тузла 29, Бањалука, Приједор, Србац и Градачац 30, Бијељина 31, док су у Добоју и Зворнику измјерена 32 степена Целзијусова.

Временска прогноза

Timeприје 1 сат

ДАНАС НЕСТАБИЛНО И ПРОМЈЕНЉИВО

ДАНАС НЕСТАБИЛНО И ПРОМЈЕНЉИВО

БАЊАЛУКА, 27. МАЈА /СРНА/ - У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити нестабилно и промјенљиво вријеме са кишом послије подне на југу.

Timeприје 16 сати

СУТРА КИША, ПЉУСКОВИ И ГРМЉАВИНА

СУТРА КИША, ПЉУСКОВИ И ГРМЉАВИНА

САРАЈЕВО, 26. МАЈА /СРНА/- У Републици Српској и Федерацији БиХ и сутра ће бити нестабилно вријеме са кишом, пљусковима и грмљавином, а највиша темпер...

Timeприје 22 сата

ДАНАС ОБЛАЧНО СА КИШОМ, МОГУЋЕ ЛОКАЛНЕ НЕПОГОДЕ

ДАНАС ОБЛАЧНО СА КИШОМ, МОГУЋЕ ЛОКАЛНЕ НЕПОГОДЕ

БАЊАЛУКА, 26. МАЈА /СРНА/ - У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити претежно облачно са кишом, пљусковима и грмљавином.

Timeприје 1 дан

СУТРА НЕСТАБИЛНО УЗ КИШУ И ПЉУСКОВЕ

СУТРА НЕСТАБИЛНО УЗ КИШУ И ПЉУСКОВЕ

БАЊАЛУКА, 25. МАЈА /СРНА/ - У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити нестабилно уз честу кишу и пљускове са грмљавином који ће почети од јут...

Timeприје 1 дан

ДАНАС НЕСТАБИЛНО, ПОНЕГДЈЕ СА ПЉУСКОВИМА И ГРМЉАВИНОМ

ДАНАС НЕСТАБИЛНО, ПОНЕГДЈЕ СА ПЉУСКОВИМА И ГРМЉАВИНОМ

БАЊАЛУКА, 25. МАЈА /СРНА/ - У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити нестабилно вријеме, понегдје са пљусковима и грмљавином.

Timeприје 2 дана

И СУТРА НЕСТАБИЛНО СА КИШОМ И ПЉУСКОВИМА

И СУТРА НЕСТАБИЛНО СА КИШОМ И ПЉУСКОВИМА

САРАЈЕВО, 24. МАЈА /СРНА/ - У Републици Српској и Федерацији БиХ и сутра ће преовладавати промјенљиво и нестабилно време са кишом, пљусковима и грмљав...

Погледај све

Copyright © 2023 Novinska agencija Republike Srpske - Srna. Sva prava zadržana. Sadržaj ovih stranica se ne smije prenositi bez dozvole i bez navođenja izvora.