Понедјељак , 27. мај 2024.

Временска прогноза

16.04.2024

Time08:00:00

satic

ПРИЈЕ ПОДНЕ ВРЛО ТОПЛО, А ПОТОМ НАОБЛАЧЕЊЕ СА ПАДАВИНАМА И ЗАХЛАЂЕЊЕ

БАЊАЛУКА, 16. АПРИЛА /СРНА/ - У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити врло топло уз сунчане периоде и постепено наоблачење и падавине.

БАЊАЛУКА, 16. АПРИЛА /СРНА/ - У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити врло топло уз сунчане периоде и постепено наоблачење и падавине.Средином дана на сјеверу и западу доћи ће до наоблачења са кишом и пљусковима са грмљавином уз нагли пад температуре ваздуха, а могуће су и локалне непогоде уз олујни ветар, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода. У брдско-планинским предјелима на западу уз захлађење киша ће прећи у сусњежицу и снијег. Увече и током наредне ноћи у свим предјелима биће хладно са падавинама. Максимална температура ваздуха биће од 21 на западу до 30 на истоку, у вишим предјелима од 15, а након наглог захлађења послије подне од три на западу до 10 на истоку, на југу до 15 степени Целзијусових, у вишим предјелима око нуле. Током првог дијела дана дуваће умјерен до јак југозападни вјетар, у вишим предјелима понегдје олујни. Средином дана и послије подне скреће на сјеверни, биће јак до олујни, а затим слаби прво на сјеверу и западу, а до вечери и у осталим предјелима. Температура ваздуха измјерена у 7.00 часова: Хан Пијесак и Чемерно 11, Соколац, Рудо и Рибник 12, Бањалука, Бијељина, Добој, Приједор, Нови Град и Билећа 14, Требиње 15, Мркоњић Град 18 степени Целзијусових.

Временска прогноза

Timeприје 1 сат

ДАНАС НЕСТАБИЛНО И ПРОМЈЕНЉИВО

ДАНАС НЕСТАБИЛНО И ПРОМЈЕНЉИВО

БАЊАЛУКА, 27. МАЈА /СРНА/ - У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити нестабилно и промјенљиво вријеме са кишом послије подне на југу.

Timeприје 15 сати

СУТРА КИША, ПЉУСКОВИ И ГРМЉАВИНА

СУТРА КИША, ПЉУСКОВИ И ГРМЉАВИНА

САРАЈЕВО, 26. МАЈА /СРНА/- У Републици Српској и Федерацији БиХ и сутра ће бити нестабилно вријеме са кишом, пљусковима и грмљавином, а највиша темпер...

Timeприје 22 сата

ДАНАС ОБЛАЧНО СА КИШОМ, МОГУЋЕ ЛОКАЛНЕ НЕПОГОДЕ

ДАНАС ОБЛАЧНО СА КИШОМ, МОГУЋЕ ЛОКАЛНЕ НЕПОГОДЕ

БАЊАЛУКА, 26. МАЈА /СРНА/ - У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити претежно облачно са кишом, пљусковима и грмљавином.

Timeприје 1 дан

СУТРА НЕСТАБИЛНО УЗ КИШУ И ПЉУСКОВЕ

СУТРА НЕСТАБИЛНО УЗ КИШУ И ПЉУСКОВЕ

БАЊАЛУКА, 25. МАЈА /СРНА/ - У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити нестабилно уз честу кишу и пљускове са грмљавином који ће почети од јут...

Timeприје 1 дан

ДАНАС НЕСТАБИЛНО, ПОНЕГДЈЕ СА ПЉУСКОВИМА И ГРМЉАВИНОМ

ДАНАС НЕСТАБИЛНО, ПОНЕГДЈЕ СА ПЉУСКОВИМА И ГРМЉАВИНОМ

БАЊАЛУКА, 25. МАЈА /СРНА/ - У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити нестабилно вријеме, понегдје са пљусковима и грмљавином.

Timeприје 2 дана

И СУТРА НЕСТАБИЛНО СА КИШОМ И ПЉУСКОВИМА

И СУТРА НЕСТАБИЛНО СА КИШОМ И ПЉУСКОВИМА

САРАЈЕВО, 24. МАЈА /СРНА/ - У Републици Српској и Федерацији БиХ и сутра ће преовладавати промјенљиво и нестабилно време са кишом, пљусковима и грмљав...

Погледај све

Copyright © 2023 Novinska agencija Republike Srpske - Srna. Sva prava zadržana. Sadržaj ovih stranica se ne smije prenositi bez dozvole i bez navođenja izvora.