Недјеља , 14. април 2024.

Временска прогноза

07.12.2023

Time14:43:00

СУТРА ПРЕТЕЖНО СУНЧАНО, УЗ СЛАБУ ДО УМЈЕРЕНУ ОБЛАЧНОСТ

САРАЈЕВО, 7. ДЕЦЕМБРА /СРНА/- У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује претежно сунчано вријеме, уз слабу до умјерену облачност, те дневну температуру ваздуха до 12 степени Целзијусових.

САРАЈЕВО, 7. ДЕЦЕМБРА /СРНА/- У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује претежно сунчано вријеме, уз слабу до умјерену облачност, те дневну температуру ваздуха до 12 степени Целзијусових.Током дана се наставља постепено разведравање од запада, на истоку ће бити облачније уз повремено могућу кишу или снијег у вишим крајевима, док ће у осталим крајевима бити сунчано уз слабу до умјерену облачност, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода. Јутарња температура ваздуха биће од минус седам до минус један, на југу до три степена, а дневна од нула до пет, на југу до 10 степени Целзијусових. Дуваће слаб вјетар, источног и сјевероисточног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода. Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Бјелашница минус осам, Хан Пијесак и Чемерно минус један, Калиновик и Соколац нула, Кнежево и Мраковица један, Сребреница два, Гацко, Мркоњић Град, Сарајево и Тузла три, Вишеград, Рудо и Градачац четири, Бијељина, Добој, Зворник, Нови Град, Приједор, Бугојно и Ливно пет, Шипово, Фоча и Дрвар шест, Бањалука и Рибник седам, Србац, Бихаћ и Зеница осам, Билећа и Сански Мост девет, Мостар и Широки Бријег 10, Столац 11, Требиње и Неум 12 степени Целзијусових.

Временска прогноза

Timeприје 11 сати

СУТРА СУНЧАНО И НАТПРОСЈЕЧНО ТОПЛО

СУТРА СУНЧАНО И НАТПРОСЈЕЧНО ТОПЛО

БИЈЕЉИНА, 13. АПРИЛА /СРНА/ - У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити сунчано и натпросјечно топло вријеме са максималном температуром вазд...

Timeприје 18 сати

ДАНАС ПРЕТЕЖНО СУНЧАНО И ТОПЛИЈЕ НЕГО ПРЕТХОДНИХ ДАНА

ДАНАС ПРЕТЕЖНО СУНЧАНО И ТОПЛИЈЕ НЕГО ПРЕТХОДНИХ ДАНА

БИЈЕЉИНА, 13. АПРИЛА /СРНА/ - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити претежно сунчано и топлије него претходних дана уз малу до умј...

Timeприје 1 дан

ТОКОМ ДАНА СУНЧАНО И СВЕ ТОПЛИЈЕ

ТОКОМ ДАНА СУНЧАНО И СВЕ ТОПЛИЈЕ

БИЈЕЉИНА, 12. АПРИЛА /СРНА/ - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас се очекује сунчано и све топлије вријеме, а на југу вјетровито.

Timeприје 2 дана

СУТРА СУНЧАНО УЗ УМЈЕРЕНУ ОБЛАЧНОСТ

СУТРА СУНЧАНО УЗ УМЈЕРЕНУ ОБЛАЧНОСТ

САРАЈЕВО, 11. АПРИЛА /СРНА/ - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће бити сунчано уз умјерену облачност и топло.

Timeприје 2 дана

ЗА ВИКЕНД ВРУЋЕ

ЗА ВИКЕНД ВРУЋЕ

БАЊАЛУКА, 11. АПРИЛА /СРНА/ - Наредни викенд у Републици Српској биће веома топао са температуром ваздуха која ће у недјељу, 14. априла, достизати 31...

Timeприје 2 дана

ДАНАС ПРЕТЕЖНО ОБЛАЧНО, НА ЈУГУ ВЈЕТРОВИТО

ДАНАС ПРЕТЕЖНО ОБЛАЧНО, НА ЈУГУ ВЈЕТРОВИТО

БАЊАЛУКА, 11. АПРИЛА /СРНА/ - У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити умјерено до претежно облачно вријеме уз сунчане интервале.

Погледај све

Copyright © 2023 Novinska agencija Republike Srpske - Srna. Sva prava zadržana. Sadržaj ovih stranica se ne smije prenositi bez dozvole i bez navođenja izvora.