Недјеља , 14. април 2024.

Свијет

03.03.2024

Time08:04:00

ПОСЉЕДЊИ ДАН ФОРУМА, ОБРАЋА СЕ ФИДАН

АНТАЛИЈА, 3. МАРТА /СРНА/ - Посљедњег дана Анталија Дипломатског форума на распореду су панели посвећени одрживом развоју и младима, а тродневни догађај данас затвара министар иностраних послова Турске Хакан Фидан.

АНТАЛИЈА, 3. МАРТА /СРНА/ - Посљедњег дана Анталија Дипломатског форума на распореду су панели посвећени одрживом развоју и младима, а тродневни догађај данас затвара министар иностраних послова Турске Хакан Фидан.Овим ће бити званично завршен трећи форум, који се у овом формату одржава у турском љетовалишту. Претходна два дана, разговарало се о глобалној политици, кризама али су и предложена рјешења која могу послужити као смјернице до окончања сукоба. Ипак, највише се очекује од билатералних сусрета на маргинама овог догађаја, јер је одржано на десетине састанака лидера држава и министара, а кључна су регионална питања за сваку од земаља, тако да ће ефекти овог форума бити видљиви у наредних неколико мјесеци. Форуму су присуствовали предсједник Републике Српске Милорад Додик и српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић.

Свијет

Timeприје 37 минута

ЗАПАД ОСУДИО НАПАД НА ИЗРАЕЛ

ЗАПАД ОСУДИО НАПАД НА ИЗРАЕЛ

ПАРИЗ, 14. АПРИЛА /СРНА/ - Француска, Велика Британија и ЕУ осудиле су ирански напад дроновима на Израел и изразиле солидарност са израелским властима...

Timeприје 57 минута

ИРАН ИСПАЛИО БАЛИСТИЧКЕ РАКЕТЕ КА ИЗРАЕЛУ

ИРАН ИСПАЛИО БАЛИСТИЧКЕ РАКЕТЕ КА ИЗРАЕЛУ

ТЕХЕРАН, 13. АПРИЛА /СРНА/ - Иран је испалио први талас балистичких ракета ка Израелу, изјавио је неименовани извор иранској државној телевизији.

Timeприје 59 минута

ИДФ ГАЂАО ПОЛОЖАЈЕ ХЕЗБОЛАХА

ИДФ ГАЂАО ПОЛОЖАЈЕ ХЕЗБОЛАХА

ТЕЛ АВИВ, 13. АПРИЛА /СРНА/ - Одбрамбене снаге Израела /ИДФ/ саопштиле су да је извршен напад на положаје Хезболаха у Либану.

Timeприје 1 сат

ЛАНСИРАН И ТРЕЋИ ТАЛАС ДРОНОВА

ЛАНСИРАН И ТРЕЋИ ТАЛАС ДРОНОВА

ТЕХЕРАН, 13. АПРИЛА /СРНА/ - Иранска војска лансирала је и трећи талас дронова ка Израелу, извијестили су локални медији.

Timeприје 1 сат

"ЕЈ-БИ-СИ ЊУЗ": ЛАНСИРАНО ИЗМЕЂУ 400 И 500 ДРОНОВА

"ЕЈ-БИ-СИ ЊУЗ": ЛАНСИРАНО ИЗМЕЂУ 400 И 500 ДРОНОВА

ВАШИНГТОН, 13. АПРИЛА /СРНА/ - Ирански напад на Израел укључује 400 до 500 беспилотних летјелица, лансираних првенствено са иранске територије, пренос...

Timeприје 1 сат

ИРАК И ЛИБАН ЗАТВОРИЛИ ВАЗДУШНИ ПРОСТОР

ИРАК И ЛИБАН ЗАТВОРИЛИ ВАЗДУШНИ ПРОСТОР

БАГДАД, 13. АПРИЛА /СРНА/ - Ирак и Либан затворили су ваздушни простор усљед очекиваног напада иранских дронова на Израел, саопштиле су ирачке и либан...

Погледај све

Copyright © 2023 Novinska agencija Republike Srpske - Srna. Sva prava zadržana. Sadržaj ovih stranica se ne smije prenositi bez dozvole i bez navođenja izvora.